Vakantiehuis 'Der Steinbock'

Sauerland vakantiehuisje Der SteinbockDit is onze zeer royale vrijstaande vakantiewoning in Winterberg-Langewiese (Sauerland). Ons huis ligt direct aan de Rothaarsteig, de welbekende wandelroute in Duitsland.

Belangrijkste kenmerken:

  • 6 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • geschikt voor maximaal 14 personen
  • vrijstaande woning
  • meerdere eigen parkeerplaatsen
  • 3 afsluitbare garages waarvan 2 inpandig
  • internetaansluiting aanwezig (gratis wifi)
  • vlakbij skiliftkarussell Winterberg

Vakantiehuis "Der Steinbock" is een rookvrije woning. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Lees meer over de indeling van het huis, de woonkamer, de keuken, de slaapkamers en de sauna.

Recreatie mogelijkheden:

Tennis, fietsen, paardrijden, wandelen, attracties, sportcentra, golf, wintersport.

Bereikbaarheid:

Eigen vervoer
De snelste manier om naar Langewiese te reizen is de auto. Vanuit Veenendaal rijden wij de 285 km binnen 3 uur.

Ligging:

Omgeving
Ons huis ligt in Langewiese, een dorpje op 6 km van het centrum van Winterberg waar u gezellig kunt winkelen. De ski-pistes van ski-gebied "de Postwiese" liggen op 2 km van ons huis. Zie www.postwiese.de In Langewiese zelf is een ski-piste op 500 meter afstand van onze woning. Dit is een piste voor beginners. Er zijn daar 2 sleepliften. Skilessen zijn mogelijk. Ook kunt u ski's en skischoenen huren. Meer info op: www.hoehenhang.de

Ons huis is ook in de winter gemakkelijk bereikbaar. De doorgaande weg wordt continue sneeuwvrij gehouden.

klimaat
Langewiese is een door de Duitse Staat erkend "Luftkurort" op een hoogte van 720 meter boven NAP. De lucht is er schoon. Er valt minder regen dan in Nederland.

Activiteiten:

Toeristische activiteiten
Ons huis ligt aan de beroemde 154 kilometer lange wandelroute "de Rothaarsteig". Vanuit onze woning kunt u prachtige wandelingen maken naar o.a. de Kahler Asten, de hoogste berg van het Sauerland (841 m). Verder kunt u vissen, fietsen, mountainbiken of prachtige ritten maken op de motor.

In het winterseizoen kunt u doorgaans vanaf half december tot half maart skiën, langlaufen en bobsleeën en genieten van de natuur en de rust in de omgeving. Kijk op: www.skiliftkarussell.de om te zien hoeveel sneeuw er ligt en welke skiliften er open zijn.

Eten en drinken:

Restaurants
In de directe omgeving van ons huis kunt u in een aantal uitstekende restaurants genieten van een heerlijke en betaalbare maaltijd.