Verhuurtarieven "Der Steinbock"

De verhuurtarieven van vakantiehuis "Der Steinbock" in het Sauerland variëren per seizoen.  Het beste kunt u doorklikken naar onze website bij Micazu. Daar staan de verhuurprijzen per week/midweek en weekeinde :     www.micazu.nl/     www.micazu.de                                             

De prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van 4 personen. Komt u met meerdere personen, dan berekenen wij een toeslag. Deze toeslag bedraagt per extra persoon:

€ 70,00 per volle week (omgerekend € 10,00 per dag)

€ 35,00 per weekeinde /midweek 

In de Kerstperiode, Oud- en Nieuw en de Krokusvakantie (duurste periodes) is de verhuurprijs gebaseerd op 8 personen. De Kerstperiode en Oud- en Nieuw, verhuren wij uitsluitend per volle week. De krokusperioden verhuren wij ook per midweek en weekeinde.

Bijkomende kosten zijn:

  1. energiekosten (water, verwarming, elektra en gebruik sauna)
  2. eindschoonmaak totale woning
  3. toeristenbelasting (alleen voor personen vanaf 16 jaar)        

Is de prijs niet duidelijk, stuur ons een mailtje. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden en maken voor u altijd een aantrekkelijke aanbieding.

Ook bieden wij u ook de mogelijkheid om bed- en badlinnen te huren. Met name voor grote groepen is dit gemakkelijk. Het bedlinnen wordt geleverd door wasserij Benfer uit Bad Berleburg.

Toeristenbelasting moeten wij vanaf 1 januari 2014 berekenen. Dit is door de gemeente Winterberg verplicht gesteld omdat Langewiese officieel een door de Duitse Staat een "Luftkurort" is geworden.

Het voordeel van toeristenbelasting is dat u een "Sauerlandcard" van ons ontvangt. Met deze kaart kunt u in het Sauerland gratis met bus en trein reizen. De auto kan dan blijven staan. De overheid stimuleert dit ook om het  millieu te sparen. Dit is een uitstekende zaak. Ook krijgt u met de Sauerlandcard korting bij toegangsprijzen van musea. attraktieparken. Kijk op www.winterberg.de waar u korting krijgt. Voor het gemak heb ik de link reeds voor u gekopieerd. Als u op onderstaande link klikt komt u op het overzicht met de kortingen.

http://www.winterberg.de/Service/Sauerland-Card-WinterbergCard-PLUS/SauerlandCard

 

*) onder voorbehoud van typfouten en prijswijzigingen

De wisseldag voor een weekend- of weekverblijf is steeds op vrijdag, bij een midweek-verblijf op maandag.